
Mä vaivaan taikinan käsin, joten siinä saa mukavasti ajan kulumisen lisäksi viskoo aivotkin narikkaan. Taikinaterapiaa tosissaan!


Sydämiä pitää aina kokeilla tehdä, mutta ei niistä oo vielä tähän päivään mennessä täydellisiä tullut. Kohotessaan pitävät muotonsa, mutta paistaessa muotoutuvat ihan miten sattuu.
Jos tähän on jollain vinkata ns. oikean mallista muottia, niin vinkkaa ihmeessä. Vaikkakin nurkissa pyörii jos jonkinlaista sydänmuottia, niin eivät silti ole donitsiystävällisiä olleet.

Donitsit kuorrutin sekä kinuskilla, että suklaaganachella. Päälle strösseleitä, murua ja valkosuklaata.
Muruun käytin seuraavanlaista ohjetta:
1dl sokeria
1dl vehnäjauhoja
50g voita
Kaikki aineet nypitään keskenään, murumaiseksi.
Paistetaan uunissa leivinpaperin päällä 200ºC, noin 5 minuuttia.
Tämän ohje kyllä kannattaa puolittaa, jos ei kaikkiin donitseihin tätä murua aio käyttää.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti