Näitä tarjoiltiin poikasen synttäreillä kakun seurana. Nopeaa, helppoa ja hyvää ja kun ei ollut tarkoitus edes sen kummemin ketään ruokkimalla ruokkia, niin nämä toimittivat hyvin pikkusuolaisen virkaa.

Tuutit pyöriteltiin lehtitaikinasta ja näitä tulikin sen 16 kappaletta, joista 3 tehtiin hillitymmällä täytteellä.
Sörsseli sisälsi broiskun lisäksi tuorejuustoa (maustettua), ranskankermaa, mausteita, ananasta, ruohosipulia.
Koska avokin äiti ei hirmuisesti voi syödä tulisia ruokia, niin hänelle tehtiin omalla täytteellä, joka sisälsi muuten samoja aineksia kuin muut, mutta tuorejuusto oli appelsiinin makuista ja lisättiin hieman limemehua täytteeseen.
Kuulostaa oudolta, mutta oli ihan toimiva kokonaisuus ja anoppikin tykkäsi.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti