lauantai 12. huhtikuuta 2014

Valkosuklaa kuppikakkuja

Jotka saivat päällensä mansikanmakuisen marshmallow flull kuorrutteen.



Ohjeen määrät kuppeina koska sellaiset mitat multa laatikosta löytyy...

1½ kuppia jauhoja
1tl leivinjauhetta
(½tl suolaa)
1/3 cup voita, huoneen lämpöisenä
3/4cup sokeria
2 isoa munaa
100g valkosuklaata
1tl vanilja-aromia
1cup maitoa

Yhdistä kuivat aineet. Sulata valkosuklaa. Vaahdota voi ja sokeri, lisää munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Lisää sulatettu valkosuklaa. Lisää jauhot ja maito vuorotellen parissa-kolmessa erässä vuorotellen.
Jaa taikina vuokiin ja paista 160°C n.20min



Kuorrutteeseen vaahdotin n.60g voita, johon lisäsin purkillisen Marshmallow Fluffia sekä tomusokeria. 
Mansikanmakuinen tomusokeri olisi ollut ihan paras vaihtoehto verrattuna tavalliseen, kun fluffin maku meinasi jäädä kokonaan jalkoihin. 




Texmex-voileipäkakku

Tää voikkarikakku tuli tehtyä ja syötyä jo helmikuussa. Jäänyt roikkumaan luonnoksiin, joten nyt on korkea aika laittaa kuvat ihmisten ilmoille. 
Tein tämän poitsun synttäreille isäni toiveesta, ei ole koskaan päässyt maistelemaan ko. voikkarikakkua ja mukavahan se on väillä tehdä erillaista.
Koristelu ihan perus settiä, maissilastut reunoille ja hevit päälle.