Suklainen kakkupohja sai väliinsä punaherukkamoussea kahteen kerrokseen ja yhden valkosuklaisen kerroksen.
Päälle testasin sveitsiläistä marenkia, muuten pääsi kakku nakuna tarjolle.

Kakku oli halkaisijaltaan 18cm ja korkeutta löytyi 10cm. Vuoan korkeus riitti nippanappa.
Täytteiden määrät lyhyesti ja ytimekkäästi:
Punaherukkamousse:
1prk rahkajogurttia
1prk vispikermaa
n. 2,5dl punaherukkaa soseutettuna ja siivilöitynä
sokeria oman maun mukaan.
6 liivatetta
Valkosuklaatäyte:
100 g valkosuklaata
1 prk vispikermaa
½ prk rahjajogurttia
Lisäsin vielä pakkasesta vadelmia tämän täytteen joukkoon.

Punaherukkaa löytyy pakkasesta vielä(kin) riittävästi. Seuraavaksi se on varmaan tehtävä vispipuuroa. Toisaalta aika namilta kuulostaa puanherukkajäätelö.
Jäätelökonekin on hetken ehtinyt keittiökomeron nurkissa lepuutella itseään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti