maanantai 19. toukokuuta 2014

Raparperimehu

Eilen keitin raparperimehua tekeytymään ja tänään päästiin tätä ihanaa juomaa juomaan. 
Osasikin olla ihanaa, kun istui varjossa ja lasissa omatekoista raparperimehua jääkylmänä.

Melkein helpointa mehuntekoa mitä voi olla. 
On on.

Etiketit askartelin nopeasti paperisista muffinivuoista, paperista ja pitsinarusta.


Lasipurkkiin 2 litraa pilkottuja raparperinvarsia, 1kg sokeria ja 2 litraa keitettyä vettä + reilu teelusikallinen sitruunahappoa. Sekoitetaan ja annetaan tekeytyä vuorokausi huoneenlämmössä, jonka jälkeen siivilöidään pulloihin.






Nautitaan vaikka vedellä laimennettuna jääpalojen kera. Sitruuna kivennäisvesi toimii myöskin kivasti tämän mehun laimentajana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti