Tuli tollanen epämääräsen kassin näköinen. Maistu kumminkin hyvälle. Sehän se näissä kakuissa taitaa olla se pääasia.


Appelsiinimousse:
400g appelsiinituorejuustoa
200g sitruunarahkaa
4dl kermaa
kahden appelsiinin raastettu kuori
appelsiinimehua sekä De Kuyper Triple Sec -likööriä
7 liivatelehteä
tomusokeria maun mukaan
Sekoita tuorejuusto ja rahka keskenään. Vaahdota kerma. Kuumenna likööri/appelsiinimehu ja liuota liotetut liivatelehdet siihen. Kaada liivateseos tuorejuusto-rahkaseokseen. Lisää vaahdotettu kermavaahto ja mausta tomusokerilla ja aplarimehulla tarpeen sen vaatiessa.
Kukkia lähikuvissa, nuo punaiset yrittävät esittää Unikkoja ja valkoiset omenapuun kukkia.
Ruusuihin sentäs olin tyytyväinen, vaikka näidenkin väkertämisestä on ehtinyt kulua tovi.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti