maanantai 7. heinäkuuta 2014

Kanawrapit

Näiden kanssa omalta osalta työvaiheet olivat aika iisit, kaupasta raaka-aineiden ostaminen ja kääriminen. 
T sai työkseen kaiken siltä väliltä. 
Eipä olisi itsellä ollut aikaakaan, kun samana päivänä tekeytivät Britakakku, vadelmaleivokset sekä kinkku-pekonipiirakat. Unohtamatta täytekakun kuorruttamista.



Joten seuraavanlaisista raaka-aineista tuli tehtyä 30kpl  

Kanawrappeja:


2pkt hunajamarinoiutja kananfileitä
3pkt pehmeänpippurisia kanafileitä
jäävuorisalaattia
paprikaa
makeaa sipulia
1 prk valkosipulimajoneesia (Ideasta kiitos Terhin keittiöön.)
Blå Bandin Hawaii Sauce
5pkt isoja vehnätortilloja 
Santa Marian mausteista Lime Pepper & Pasta Rossa
Muista mausteista ei tietoa

Sekä seuraavana päivänä käyttöön tuli vielä yksi paketti 12kpl pieniä tortillalättyi, joihin samat täytteet, mutta salaatti oli eri. Kanaa olisi siis voinut laittaa huolella isompiin vehnätortilloihin enemmän jotka menivät tarjolle, vaikkakin ei sitä kanaa säästeliäästi muutenkaan laitettu.

Ihan nyt en osaa tarkkaan "työvaiheita" laittaa, mutta hyvin on suuntaa antavat. 

Kanafileet huuhdeltiin hyvin ja maustettiin itse. Paisetttiin pannulla (voissa). Tiedä mitä T taikoi, mutta fileistä tuli aivan mielettömän meheviä ja hyviä. Enkä nyt kehu, ku saman katon alla majaillaan. Itse jos olisin paisto hommiin joutunut, niin veikkaan, että olis tullut kuivakkaa kanasta. Eikä se sopisi ollenkaan!

Kanat viileiksi ja paloiksi.
Tortillat pöydälle ja täytettiin laittamalla kastike, salaatti, kana, paprika sekä sipuli. Tiukka kääräisy ja vielä voipapriin kietaisu. Juhlissa tarjoiltut wrapit halkaistiin keskeltä, joten ne käärin umpipakettiin.
 
Lime Pepper-mauste meni hunajamarinoituihin kanoihin sekä lätyn sisään Hawaii Saucen kanssa.
Pasta Rossa meni pippurikanasiin sekä pääsi kääriytymään valkkarimajoneesin kanssa. Muutama saattoi mennä toisetkin päin, mut kukas sitä laskee? 













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti