maanantai 9. joulukuuta 2013

Itsenäisyyspäivän juustokakku


 Oltiin isälläni itsenäisyyspäivänä ja ruokailtiin masut killillemme mm. villisikaa bataattiperunamuusin kera. Kuvia ei tullut otettua alku- eikä pääruoista, kun ei tuo näytteille laitto ja kattaus hirveästi ketään oikein kiinnosta... eikä sitä kehtaa oikein istekään olla tuuttelemassa ja jarruttelemassa, kun olen ainoa joka kameran kanssa tykkää kikkailla ja kuvia bloggailla.

Meidän porukalta jäi kakku maistelematta, mutta kuulema hyvää oli. Tosin vanha tuttuhan tuo oli, kun tein Bailey's juustokakun.





 Pursotukset tein sinisestä Candy Meltsistä jota vähän tummensin vielä sinisellä jauhevärillä. Timantit tuli tehtyä isomaltoosiasta jonka värjäsin pastavärillä,  hieman ottivat itseensä jääkaapissa olosta ja pinta muuttui kiiltävästä mattaiseksi.



 Suomi tuli tehtyä sokerimassasta joka sai reippaan ripauksen kimalletta.

Näppärästi tuli napsittua peräti kaksi julkaisukelpoista kuvaa, mutta parempi sekin, kuin ei yhtään.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti