torstai 2. heinäkuuta 2015

Leipää, Focaccia leipää

Ohje lainattu Liemessä ruokablogista.
Tämän kun tästä olen saanut kirjoitettua, niin taidan painua keittiöön ja laittaa yhden pellillisen focacciaa tulemaan. Niin kovasti alkoi mieli tekemään.

Tätä pääsi maistelemaan ja ihastelemaan isäni ja hänen parempi puolsikonsa ja tykkäsivät kovin. Onneksi.
Ensimmäistä kertaa tein ja täytyy myöntää, että ihan lähimenneisyydessä tätä ei ole syöty.

Ulkonäöllisesti tästä pellillisestä tuli hivenen rouhea. Sekä rosmariinia olisi voinut pienesti olla enemmän.


Mutta nyt menen katsastamaan rosmariinin voinnin pihalla, josko sieltä irtoisi vähän maustetta, vaiko siirrän itseni auringon alle lämmittelemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti